torsdag 29 december 2016

Mysteriets andra del klar!

Johanne valde bården med ekorrar eftersom hon just nu är sjukligt förtjust i ekorrar. Och de här ekorrarna var extra charmiga eftersom de ser lite spattiga ut.

Johannes mössa med ekorrar
Bården kommer från något gammalt häfte med broderidiagram som Johanne har i sin samling.

Hoppas att alla fortfarande är med och tycker att det är kul! Skicka gärna in bilder hit till bloggen eller lägg upp dem på instagram med hashtaggen nördicknitting och mysteriemössa2016.

Det är också många som lagt upp sitt projekt på Ravelry för den som är nyfiken på att se vad andra har valt att sticka.

Nu är det dags för diagram 3 – lycka till med att välja bland alla olika varianter!

PS! I del 3 som skickades ut igår var det flera dokumentblad med av misstag. Det var några av skisserna till följande delar men inte till alla. Det var alltså inte diagrammen till hela mössan som råkade följa med.
Nytt dokument för del 3 med bara en bård i fem varianter har nu skickats ut. 

2 kommentarer:

  1. Hej, när jag laddade ned mönster på Ravelry så var det även med diagram på kronan och intagningarna. Men ingen beskrivning? Antar att dagens uppgift är bården?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Johanne hälsar: I del 3 som skickades ut igår var det flera dokumentblad med av misstag. Det var några av skisserna till följande delar men inte till alla. Det var alltså inte diagrammen till hela mössan som råkade följa med. Nytt dokument med bara en bård i fem varianter har nu skickats ut.

      Radera