onsdag 1 augusti 2018

Tillbaka till 80-talet med Nördic Knitting!

Uppdatering 17 augusti 
Vi kommer tyvärr inte att genomföra 80-talshelgen på grund av för få deltagare. 

Det kära 80-talet! Vi hoppas innerligen att få tillfälle att återkomma till det på något vis!
Allt gott och bästa hälsningar från Heléne och Johanne

PS.Vi fick en helt fantastisk spellista från Agneta Markström som hon lagt upp på Spotify. Den heter "Mitt 80tal" och innehåller hela 246 låtar. Har du Spotify ska du absolut leta upp den - innehåller allt vad man vill och lite till :-D. Tack Agneta!

 =======================

Följ med oss på en tidsresa och minns pastellfärgerna, det fluffiga garnet och de snabbstickade mönstren. Koppla av en hel helg med stickning, god mat och en massa mysigt prat. Lyssna på Johannes föredrag ”Det mohairliga 80-talet", prova på tidstypiska sticktekniker med Heléne och diskutera garnkvaliteterna som var nya då.Dessutom blir det frågesport med fina priser och önskemusik. Vill du vara med och bidra med din favoritlåt från 80-talet till helgens spellista, mejla låtens titel och artist till johanne.landin@gmail.com  Låten måste finnas på Spotify.

Det kommer också att finnas böcker och tidningar att bläddra i och äkta 80-talsgarn att känna på.
Plats: Syninge kursgård, utanför Norrtälje. Läs mer på syningekonferens.se

Tid: kl 10, lördagen 6 okt – kl 14, söndagen 7 okt.

Kostnad: 2 900 kr. Då ingår boende i enkelrum, alla måltider (fika, lunch och middag på lördag, frukost, fika och lunch på söndag) och aktiviteter. Transport till Syninge kursgård ingår ej.


Begränsat antal platser, max 18 deltagare.

Anmälan görs via denna länk – där finns också viktig info om anmälningsavgift och villkor för avbokning.


Välkomna till en mohairlig helg!

Heléne och Johanne


2 kommentarer:

 1. Hej!

  Är ni säkra på att den här länken fungerar? Jag har inte fått någon respons på min intresseanmälan som skickades för ca. 1,5 vecka sedan. Sen skickade jag en till ett par dagar senare, men ingen respons då heller.

  MVH
  Maria

  SvaraRadera
 2. Hej! Beklagar att det inte blir av. Jag hade gärna deltagit men priset var tyvärr mer än jag vill lägga på ett drygt dygn utan kurser eller annat mervärde. Mvh Sabine

  SvaraRadera