tisdag 22 januari 2019

91. Året som kommer och året som gått


Årets första avsnitt! Vi träffades efter ett långt uppehåll och pratade om det som varit och det som kommer. Ett långt och slingrigt samtal blev det - om det gångna året och vad vi ser fram emot det här året. Håll till godo och häng med i svängarna!

Nöjda stickfröknar på Sätergläntan 2018.


Stickat som nämns i avsnittet
Personer som medverkat i podden under 2018
Resor och arrangemang vi tar upp avsnittet
Den 26 februari kommer nästa nummer av Stickat & Sånt!

Här kan du lyssna på årets första avsnitt! Hej från Heléne & Johanne 💖💖



6 kommentarer:

  1. Och vi fick en blänkare om att Johanne kommer till Haparanda i höst.Så trevligt att få träffa dig än en gång.Fantastiska fina program ni har gjort.Hälsningar från en som får via sin tumme ibland.Kram och tack till er

    SvaraRadera
  2. Jag har börjat lyssna på er pod på Spotify (enda podden on stickning där som jag hittat). Men jag är bara på avsnitt 18 och ska strax lyssna på hela intervjun med Mary Jane och Gudrun. Jag är nog snart ikapp då jag slukar avsnitt efter avsnitt! Mycket bra val som första pod att prova lyssna på eftersom jag fastnat totalt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så kul att du gillar vår podd! Överdosera inte bara - så att du tvärtröttnar på oss. Det finns ju rätt många avsnitt...

      Radera
  3. Hei, jeg baker brød og hører på dere. Alltid interessant å lytte til det dere forteller. Når det gjelder 2018, var ett av mine strikkehøydepunkt å få møte deg, Johanne, og lage en samtale med deg og Maja Karlsson på Bergen strikkefestival. Det skriftlige intervjuet har blitt publisert i På pinnen, og det skal sende deg som lenke i epost. Når det gjelder fargedominans og Arne og Carlos, har jeg sett at de strikker på en annen måte enn meg, og da får de ikke dominans. Jeg holder begge trådene på venstre pekefinger, mens Arne holder en finger på venstre pekefinger og kaster med den andre tråden. Jeg synes dere er herlige og har veldig morsomme mellom-linjene-humor som passer godt for oss nerdete strikkere.

    Hilsen pod-kollega i Norge Merete
    https://www.youtube.com/channel/UCRCJ5OugZh6DJEoGfn30jGQ

    SvaraRadera
  4. Her er forresten lenke til episoden jeg laga med deg, Johanne, og Maja. Det er litt lav lyd og lyset bakfra gjør det litt uskarpt til tider. Men jeg kosa meg med å prate med dere. Når skal vi lage Skavlan-strikkeshow?
    https://www.youtube.com/watch?v=PH0fw4Ne4j4&t=45s

    Merete

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Merete!
      Det var väldigt trevligt att få träffa dig också och en ära att få vara med i din pod. Jag är ju inte van att bli filmad. Men jag har tittat och tyckte att det blev ett bra samtal ändå.

      Det borde verkligen göras en stickshow i TV, både i Sverige och Norge. Ni har ju redan haft stickning i TV, men här är det ingenting.
      Det vore roligt att få läsa artikeln i På pinnen! Stor klem från Johanne

      Radera